З приходом весни, око радує зелень, як надворі, так і у холодильнику :)
З’явились - молода капуста, зелена цибуля, петрушка, кріп, салата, зелений часник, щавель...
Пропоную дуже простий салат, який добре підходить для вечері, як основне блюдо.
Інгридієнти:
- Зелена капуста 0.5 - 1качан
- зелена цибуля - 1пучок
- петрушка, кріп, салата, зелений часник... і вся зелень яка тільки є :)
- морква - 0.5 - 1шт
- огірок - 1-2 шт
- куряче філе -1шт
- сухарики - 150гр (в мене - з бородінського хліба)
- майонез - на смак (домашній, магазинний)
Спосіб приготування:
Промити куряче філе, порізати на кусочки, замаринувати (добавити улюблені приправи - без додавання олії/жиру) і поставити смажити.
До майже готового філе добавити сухарики (бородінський хліб порізаний на кубики - і висушений) і пожарити ще 1-2 хв. В принципі сухарики можна не піджарювати - так буде менш калорійно.
Нарізати - капусту, огірки, всю зелень (нажаль сьогодні в мене її було мало - залишки петрушки, кропу та щавлю), та натерти моркву.
Висипати куряче філе та сухарики в салат. Та добавивши майонез - вимішати. Зновж таки - майонез можна замінити олією (на смак)
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар