неділю, 15 травня 2011 р.

Салат "Весняний"...або... "Весняна забаганка"



 З приходом весни, око радує зелень, як надворі, так і у холодильнику :)

З’явились - молода капуста, зелена цибуля, петрушка, кріп, салата, зелений часник, щавель... 

Пропоную дуже простий салат, який добре підходить для вечері, як основне блюдо.

Інгридієнти:
  • Зелена капуста 0.5 - 1качан
  • зелена цибуля - 1пучок
  • петрушка, кріп, салата, зелений часник... і вся зелень яка тільки є :)
  • морква - 0.5 - 1шт
  • огірок - 1-2 шт
  • куряче філе -1шт
  • сухарики - 150гр (в мене - з бородінського хліба)
  • майонез - на смак (домашній, магазинний)
Вага/калорійність блюда ~ 1300грам/1400Ккал. 


Спосіб приготування:
     
    Промити куряче філе, порізати на кусочки, замаринувати (добавити улюблені приправи - без додавання олії/жиру) і поставити смажити.


     
    До майже готового філе добавити сухарики (бородінський хліб порізаний на кубики - і висушений) і пожарити ще 1-2 хв. В принципі  сухарики можна не піджарювати - так буде менш калорійно.


    Нарізати - капусту, огірки, всю зелень (нажаль сьогодні в мене її було мало - залишки петрушки, кропу та щавлю), та натерти моркву.



     
    Висипати куряче філе та сухарики в салат. Та добавивши майонез - вимішати. Зновж таки - майонез можна замінити олією (на смак)
    Смачного!

    Немає коментарів:

    Дописати коментар

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...