неділя, 5 лютого 2012 р.

Печена картопля з салом у фользі

Ви любите сало? Я не є запеклим його фанатом, проте є рецепти, які просто не уявляю без цього важливого інгредієнту!
Отже, сьогодні буде запечена картопля з салом у "лодочках" з фольги.

Інгредієнти:
  • Картопля (кількість - за бажанням)
  • сало (в мене на сухо замариноване в спеціях - сіль, перець, паприка)
  • 3-5 зубків - часнику
  • спеції (сіль, перець, коріандр, паприка, сушені трави (орегано, базилік, майоран, кріп, петрушка)
  • оливкова олія
  • фольга
Спосіб приготування:
Картоплю помити (при потребі почистити від шкірки) та не дорізаючи до кінця порізати на половинки. Сало нарізати на скибки. 






Улюблені спеції та дрібно порізаний часник змішати, додати трішки оливкової олії та натерти картоплю, особливо в місці розрізу.






Далі, начиняємо салом.






Готову картоплю по кілька штук загортати у фольгу і формувати у вигляді лодочки.





Ставимо пектись у розігріту духовку до 180’С на 40-50хв, Потім я розкрила фольгу та поставила ще на 5-7хв під гриль.

Смачного!







11 коментарів:

  1. Все! Слинка потекла - біжу робити!!

    ВідповістиВидалити
  2. побіг порадую жінку з роботи

    ВідповістиВидалити
  3. спробувала, дуже смачно!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. ммм...пальчики оближеш!))))

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...