Кілька років назад я вперше спробувала шаурму .. і... мені сподобалось :) деякий час потому, я почала її готувати вдома, звичайно вона відрізняється, бо я щоразу змінюю деякі складові та інколи спосіб приготування :)
Один із варіантів:
Інгридієнти:
- лаваш - 2-3шт (в мене від "Надзбруччя-хліб")
- куряче філе - 100гр
- капуста - 150гр
- морква - 30гр (1 маленька морквина)
- зелена цибуля - 30гр
- квашений огірок - 1шт (невеликий)
- соєвий соус - 20-25гр
- морожені овочі (мексиканська суміш) - 40гр
- спеції
- майонез
- гірчиця
Куряче філе порізати кубиками і замаринувати з улюбленими спеціями без додавання олії/жиру), через 15-20хв поставити жарити з невеликою кількістю олії.
Капусту, цибулю порізати, морку натерти і добавити до курячого філе через 10хв після початку готування і поливши соєвим соусом - перемішати. Морожені овочі та порізаний огірок добавити під кінець готування.
Лаваш розгорнути, намастити майонезом та гірцицею. (на смак - можна ще добавити томатний соус або аджику)
Викласти частину суміші та загорнути - спочатку підгортаєм низ на ~половину висоти лаваша, потім з будь-якого боку загортаємо в рулет.
Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар