неділю, 1 липня 2012 р.

Лимонні мафіни

Недавно купила нову силіконову форму для випічки і вирішила спробувати спекти кексики або ще кажуть мафіни. Сьогодні це будуть лимонні мафіни.

Рецепт з розрахунку на 12 шт.

Інгредієнти:

  • 3 - яйця,
  • 230 - 250 гр. - цукру,
  • 3 ст. ложки  - олії,
  • 250 гр. - борошна,
  • 1 чайна ложка - порошку до печива,
  • 2-3 столові ложки - лимонного соку,
  • цедра половини лимону
Спосіб приготування:
Яйці з цукром - збивати до збільшенні в об`ємі. Додати олію.







Далі просіяне борошно та порошок до печива - все ретельно вимішати до однорідності.
Далі, цедру та сік лимону - знову все перемішати.





Розлити по формочках на ~2/3 висоти форми (при потребі - форми можна змастити чуть маслом) і відправити в духовку при температурі 200`С на 20-25хв.

Смачного!








Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...