субота, 30 червня 2012 р.

Домашній соус Тартар (перша спроба)

Сьогодні окрім майонезу вирішила спробувати зробити ще й соус "Тартар", є безліч його рецептів - проте я зупинилась на ось такому:

Інгредієнти:

  • 200-250 грам - майонезу
  • 2 чайних ложки - подрібнених каперсів
  • 2 чайних ложки -  подрібнених огірків
  • 2 чайних ложки -  подрібненої петрушки
  • 2 чайних ложки -  подрібненої ріпчастої цибулі
  • лимонний сік - на смак
Спосіб приготування:
 Зразу признаюсь - соус в мене вийшов злегка рідкуватий, проте аж ніяк не змінив своїх смакових якостей. 
І я вже знайшла дві причини його "проблемної" густини :)


Отже по порядку,
каперси, огірки (можна свіжі, мариновані, квашені - проте квашених 1 чайна ложка), петрушку та цибулю - подрібнити і (перше чого я не зробила) віджати лишню рідину - додати в майонез, далі додати на смак лимонного соку (я ж додала фіксовано 2 столових ложки - а можна було менше) Обов`язково дати постояти в холодильнику ~1годину.
Смачного!









Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...