Сьогодні окрім майонезу вирішила спробувати зробити ще й соус "Тартар", є безліч його рецептів - проте я зупинилась на ось такому:
Інгредієнти:
- 200-250 грам - майонезу
- 2 чайних ложки - подрібнених каперсів
- 2 чайних ложки - подрібнених огірків
- 2 чайних ложки - подрібненої петрушки
- 2 чайних ложки - подрібненої ріпчастої цибулі
- лимонний сік - на смак
Спосіб приготування:
Зразу признаюсь - соус в мене вийшов злегка рідкуватий, проте аж ніяк не змінив своїх смакових якостей. І я вже знайшла дві причини його "проблемної" густини :)
Отже по порядку,
каперси, огірки (можна свіжі, мариновані, квашені - проте квашених 1 чайна ложка), петрушку та цибулю - подрібнити і (перше чого я не зробила) віджати лишню рідину - додати в майонез, далі додати на смак лимонного соку (я ж додала фіксовано 2 столових ложки - а можна було менше) Обов`язково дати постояти в холодильнику ~1годину.
Смачного!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар