суботу, 14 липня 2012 р.

Кабачкові оладки

В холодильнику вже кілька днів лежали самотньо кабачки :) 
Сьогодні вирішила їх "пустити в оборот", отже це будуть кабачкові оладки або ще кажуть блінчики з кабачків.

Інгредієнти:
  • 2 невеликі кабачки (цукіні)
  • 3 - яйця
  • 2-3 ст. ложки - борошна,
  • 1-2 - зубка часнику,
  • 1 - пучок кропу,
  • сіль, перець
  • сметана - для подачі
Спосіб приготування:

Кабачки натерти на тертці, посолити, перемішати і дати постояти ~10хв.






Яйці поперчити з легко збити, додати подрібнений часник та кріп. Терті кабачки віджати від  зайвої рідини і додати до збитих яєць, далі додати борошно - все ретельно перемішати.





Смажити з двох сторін на розігрітій сковорідці до готовності.

Подавати зі сметаною (або ж з будь-яким іншим соусом)

Смачного!






Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...