Отже, що нам потрібно:
Інгридієнти:
- 2 - вірменських лаваші
- 2 - болгарських перці чи ротунди
- 100 гр. - голанського сиру
- 100 гр. -бринзи
- 250 гр. - домашнього сиру
- 300 гр. - майонезу
- 3-4 зубка - часнику
- зелень (петрушка, кріп)
- мелена паприка або червоний перець
Спосіб приготування:
Голанський сир та бринзу натираємо на терці, додаємо подріблений часник та частину майонезу - розмішуєм.
Далі,домашній сир розминаємо вилкою і додаємо ще частину майонезу і мелену паприку або чевоний перець (кількість залежить від ступені вашою любові до гострого) - ретельно вимішуємо до однорідності.
Болгарський перець чи ротунду нарізаємо кубиками. Зелень дрібнимо або як в моєму випадку витягуєм з морозилки вже подрібнену :)
Попередньо застелити харчовою плівкою робочу поверхню. На розгорнутий лаваш намащуємо шар з голанського сиру та бринзи. Зверху викладаємо в довільній формі частину болгарського перцю.
Все акуратно та якомога щільніше змотуємо в рулет (починати з довшої сторони). Далі, замотуємо у харчову плівку та ставимо у холодильник як мінімум на 1год., а краще на 2-3год :) після чого витягуємо, розрізаємо плівку і нарізаємо на скибки ~3см в товщину.
Немає коментарів:
Дописати коментар