вівторок, 15 листопада 2011 р.

Сирний рулет із лавашу

Продовжую "гнути" в сторону лаваша, сьогодні це буде з сирррним нахилом :)

Отже, що нам потрібно:

Інгридієнти:
  • 2 - вірменських лаваші
  • 2 - болгарських перці чи ротунди
  • 100 гр. - голанського сиру
  • 100 гр. -бринзи
  • 250 гр. - домашнього сиру
  • 300 гр. - майонезу
  • 3-4 зубка - часнику
  • зелень (петрушка, кріп)
  • мелена паприка або червоний перець

Спосіб приготування:

Голанський сир та бринзу натираємо на терці, додаємо подріблений часник та частину майонезу - розмішуєм.





Далі,домашній сир розминаємо вилкою і додаємо ще частину майонезу і мелену паприку або чевоний перець (кількість залежить від ступені вашою любові до гострого) - ретельно вимішуємо до однорідності.


Болгарський перець чи ротунду нарізаємо кубиками. Зелень дрібнимо або  як в моєму випадку витягуєм з морозилки вже подрібнену :)





Попередньо застелити харчовою плівкою робочу поверхню. На розгорнутий лаваш намащуємо шар з голанського сиру та бринзи. Зверху викладаємо в довільній формі частину болгарського перцю.




Другий лаваш - намащуємо шар з домашнього сиру та паприки. Зверху решту перцю та зелені.






Все акуратно та якомога щільніше змотуємо в рулет (починати з довшої сторони). Далі, замотуємо у харчову плівку та ставимо у холодильник як мінімум на 1год., а краще на 2-3год :)  після чого витягуємо, розрізаємо плівку і нарізаємо на скибки ~3см в товщину. 

Смачного! :)







Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...