Купила вірменський лаваш, і прийшовши додому почала "ламати" голову, щоб зробити таке, чого ще не готувала з нього :) Полиставши трохи інтернет і "доламавши" голову получилось таке:
Інгридієнти:
- 2 - вірменських лаваші
- 300 гр. - вареної ковбаси
- 200 гр. - голандського сиру
- 3-4 - яйця
- 1 - морква (середня)
- 1 - болгарський перець / ротунда
- 3-5 зубків - часнику
- 250-300 гр. - майонезу
Спосіб приготування:
Сир та моркву натерти на
мілку терку. Часник - як наймілкіше.
До сиру та моркви додати часник і трохи майонезу - перемішати.
Ковбасу натерти на грубу терку
Яйці зварити та остудити та натерти.
Перець порізати на дрібні кусочки.
Другий етап - збірка:
Застелити харчову плівку на робочу
поверхню і поставити перший лаваш. Намастити його частиною майонезу і
рівномірно по всій поверхні розмастити сирно-морквяно-часничну масу.
Далі
ставимо зверху другий лаваш - теж змащуєм майонезом (я ще дала трішки
томатного соусу - це за бажанням) і викладаємо терту ковбасу, яйці та
перець.
Після того пробуємо якомога
щільніше скрутити в рулет (зкручуєм довшу сторону), якщо перший лаваш
щедро змащений майонезом то зкручувати потрібно акуратніше.
Далі замотуєм його в харчову плівку і доформовуєм рівномірний рулет - ставимо в холодильник на ~1годину.
Смачного!!
Вкусный рецепт, к пиву самое оно :-)
ВідповістиВидалитиСаме так :)
ВідповістиВидалити