вівторок, 11 жовтня 2011 р.

Рулет із лаваша "ту біір"

Купила вірменський лаваш, і прийшовши додому почала "ламати" голову, щоб зробити таке, чого ще не готувала з нього :) Полиставши трохи інтернет і "доламавши" голову получилось таке:

Інгридієнти:

  • - вірменських лаваші
  • 300 гр. - вареної ковбаси
  • 200 гр. - голандського сиру
  • 3-4 - яйця
  • 1 - морква (середня)
  • 1 - болгарський перець / ротунда
  • 3-5 зубків - часнику
  • 250-300 гр. - майонезу


Спосіб приготування:


Перший етап - підготовчий:

Сир та моркву натерти на мілку терку. Часник - як наймілкіше.
До сиру та моркви додати часник і трохи майонезу - перемішати. 

Ковбасу натерти на грубу терку


 

Яйці зварити та остудити та натерти.
Перець порізати на дрібні кусочки.




Другий етап - збірка:

Застелити харчову плівку на робочу поверхню і поставити перший лаваш. Намастити його частиною майонезу і рівномірно по всій поверхні розмастити сирно-морквяно-часничну масу.





Далі ставимо зверху другий лаваш - теж змащуєм майонезом (я ще дала трішки томатного соусу - це за бажанням) і викладаємо терту ковбасу, яйці та перець.
Після того пробуємо якомога щільніше скрутити в рулет (зкручуєм довшу сторону), якщо перший лаваш щедро змащений майонезом то зкручувати потрібно акуратніше. 

Далі замотуєм його в харчову плівку і доформовуєм рівномірний рулет - ставимо в холодильник на ~1годину.
Після того ріжемо на скибки товщиною 2-3см.

Смачного!!







2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...