суботу, 9 лютого 2013 р.

Яблука запечені з сиром, родзинками, горіхами та фініками

Печені яблука - звична справа :), проте в такий спосіб це буде щось нове.


Інгредієнти:

  • 6 - яблук (великих)
  • 100-150 гр. молочного сиру
  • 1-1,5 ст. ложки меду
  • жменя родзинок
  • жменя грецьких горіхів
  • жменя фініків
  • кориця


Спосіб приготування:

Молочний сир змішати з медом, промитими родзинками, подрібненими горіхами та фініками.







Яблука промити, вирізати серцевини (в мене спеціальний ніж від Tescoma)
Далі проколоти зубочисткою кільканадцять разів зі всіх сторін.







Форму змастити маслом. При бажанні можна взяти додаткове яблуко і порізати кружальцями, щоб на кожне начинене яблуко призначалось одне кружальце додаткового яблука.
Нафарширувати яблука. Зверху прикрасити грецькими горіхами.




Поставити запікатись на 20-25хв, при 200`С до готовності.
Перед подачею присипати корицею.













2 коментарі:

  1. Ох і люблю я такі яблучка! А фото такі гарні, що аж в животі забурчало =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Раджу приготувати, дуже смачні та легкі, добре підходять для пізньої вечері :)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...