субота, 9 лютого 2013 р.

Тілапія запечена з овочами

Якщо говорити про рибу, то тілапія на даний момент моя найулюбленіша. Пропоную хороше поєднання простототи приготування та смачного результату.


Інгредієнти:

  • 3 - філе телапії
  • 1 - морква (середня)
  • 1 - цибуля (велика)
  • томатний соус (на смак)
  • спеції
Спосіб приготування:

Замаринувати філе в улюблених спеціях на 20-30хв.








Цибулю та моркву подрібнити, злегка посолити і додати томатний соус (можна замінити подрідненими помідорами). За бажанням можна додати ще якісь подрібнені овочі - до прикладу болгарський перець.





Духовку розігріти до 180`С.

З фольги формуємо лодочки в які викладаємо замариноване філе і зверху викладаємо шар овочів.

Випікаємо 25-30хв до готовності.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...