Десь 1-2 роки назад натрапила на рецепт супу (в нас ще кажуть "зупа") з гречкою, курячим філе та шампіньйонами, але оскільки грибів в мене в холодильнику не виявилось, прийшлось обмежитись такими інгридієнтами:
- Куряче філе - 1шт
- Картопля - 3-4шт
- Морква - 0,5-1 шт
- Гречка 50-70 гр
- Вода 2-2,5л
- Сіль - 1ч.л. (5гр) - (або ж на смак)
- Перець - (на смак)
- Зелень - (на смак)
Оскільки натяк має бути на дієтичність, нічого не зажарюємо, тремо моркву на терці, картоплю та куряче філе ріжимо кубиками, і кидаємо у киплячу воду, солимо, перчимо.. і варимо, час від часу помішуючи. Майже відразу додаємо гречку (попередньо промивши).
В кінці добавляємо зелень.
І все :)
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар