пʼятниця, 1 квітня 2011 р.

Гречана зупа з курячим м’ясом


Десь 1-2 роки назад натрапила на рецепт супу (в нас ще кажуть "зупа") з гречкою, курячим філе та шампіньйонами, але оскільки грибів в мене в холодильнику не виявилось, прийшлось обмежитись такими інгридієнтами:

  • Куряче філе - 1шт
  • Картопля - 3-4шт
  • Морква - 0,5-1 шт
  • Гречка 50-70 гр
  • Вода 2-2,5л
  • Сіль - 1ч.л. (5гр)  - (або ж на смак)
  • Перець - (на смак)
  • Зелень - (на смак) 
    Оскільки натяк має бути на дієтичність, нічого не зажарюємо, тремо моркву на терці, картоплю та куряче філе ріжимо кубиками, і кидаємо у киплячу воду, солимо, перчимо.. і варимо, час від часу помішуючи. Майже відразу додаємо гречку (попередньо промивши).
    В кінці добавляємо зелень.
    І все :)
    Смачного!



    Немає коментарів:

    Дописати коментар

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...