Дуже простий рецепт, в якому можна викорустовувати абсолютно будь-які фрукти та солодкі "додатки" :)
Інгредієнти:
(з розрахунку на дві креманки)
- 2 - яблука,
- 2 - банани,
- 2 - ківі,
- 1 - апельсин,
- 200-250 гр. - морозива
- 1-2 ст. ложки какао
Спосіб приготування:
Сьогодні я салат вирішила подати в креманках, але він чудово буде виглядати і в більшій ємності, проте, в такому випадку потрібно збільшити об’єм інгредієнтів.
Отже, банани почистити, поламати на кусочки і змішати блендером в однорідне пюре (можна м’ялкою для картоплі), додати какао і все добре перемішати - банановий мус готовий!
Решту фруктів почистити та порізати на шматочки, кубики чи плястерки.
Морозиво витягнути з морозилки і дати чуть пом’якшитись.
Далі збірка, у креманки слоями викладаємо фрукти чередуючи з морозивом та банановим мусом.
Зверху можна декорувати свіжими фруктами, тертим шоколадом, сухофруктами чи подрібненими горіхами.. ітд :)
Смачного!!
Немає коментарів:
Дописати коментар