суботу, 10 березня 2012 р.

Фруктовий салат з морозивом та шоколадно-банановим мусом

Рецептів фруктових салатів - безліч, тому пропоную лише спосіб подачі такого салату.
Дуже простий рецепт, в якому можна викорустовувати абсолютно будь-які фрукти та солодкі "додатки" :)


Інгредієнти:
(з розрахунку на дві креманки)
  • 2 - яблука,
  • 2 - банани,
  • 2 -  ківі,
  • 1 - апельсин,
  • 200-250 гр. - морозива
  • 1-2 ст. ложки какао





Спосіб приготування:

Сьогодні я салат вирішила подати в креманках, але він чудово буде виглядати і в більшій ємності, проте, в такому випадку потрібно збільшити об’єм інгредієнтів.
Отже, банани почистити, поламати на кусочки і змішати блендером в однорідне пюре (можна м’ялкою для картоплі), додати какао і все добре перемішати - банановий мус готовий!
 

Решту фруктів почистити та порізати на шматочки, кубики чи плястерки.
Морозиво витягнути з морозилки і дати чуть пом’якшитись.




Далі збірка, у креманки слоями викладаємо фрукти чередуючи з морозивом та банановим мусом.





Зверху можна декорувати свіжими фруктами, тертим шоколадом, сухофруктами чи подрібненими горіхами.. ітд :)





Смачного!!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...