Сьогодні вирішила їх "пустити в оборот", отже це будуть кабачкові оладки або ще кажуть блінчики з кабачків.
Інгредієнти:
- 2 невеликі кабачки (цукіні)
- 3 - яйця
- 2-3 ст. ложки - борошна,
- 1-2 - зубка часнику,
- 1 - пучок кропу,
- сіль, перець
- сметана - для подачі
Кабачки натерти на тертці, посолити, перемішати і дати постояти ~10хв.
Яйці поперчити з легко збити, додати подрібнений часник та кріп. Терті кабачки віджати від зайвої рідини і додати до збитих яєць, далі додати борошно - все ретельно перемішати.
Смажити з двох сторін на розігрітій сковорідці до готовності.
Подавати зі сметаною (або ж з будь-яким іншим соусом)
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар