Кілька років назад, на якійсь дефіляді мені пощастило спробувати печінковий торт. Мушу признатись, що дикого захвату від страв з печінки я не отримую, проте саме печінковий торт до такої степені мені сподобався, що я випитала рецепт і спробувала приготувати самостійно. З часом рецепт зазнав змін та покращень :), я не можу без "своїх 5 копійок".
Отже, пропоную мій варіант печінкового торта та його декорування, адже рецептів - просто безліч!
В мене з нище вказаних інгредієнтів виходить два торти, все залежатиме від товщини млинців...
Інгредієнти:
- 500 гр. - печінки (курячої, яловичої, телячої)
- 4-5 - цибулі (великі)
- 3 - яйця
- 400 мл. - молока
- ~250 гр. - борошна
- дрібка солі та перцю
- ~600 гр. - майонезу
- 5-7 зубків - часнику
- 1-2 - моркви (великі)
- мариновані шампіньйони та огірки
- зелена цибуля