середу, 23 листопада 2011 р.

Золота осінь (фото-звіт)

Фотографії зроблені ще під кінець жовтня, але руки дійшли виставити лише зараз :)




вівторок, 22 листопада 2011 р.

Трішки хорошої української музики

Музика від якої отримуєш заряд лише позитивної енергії :)


Океан Ельзи - "Вище неба"


Фліт - "Колискова"



Mad Heads XL - "Буває"

суботу, 19 листопада 2011 р.

А-ля сандеш в лаваші ... або індійські фантазії лаваша

Sandesh - індійський сирний десерт.
Оригінальний рецепт цього дуже смачного десерту  можете знайти - тут . Правду кажучи я не зберегла ідентичність приготування по рецепту, та й сандеш аж ніяк не подається з лавашем, але... не зважаючи на це - все вийшло дуже смачно! :)

Для початку невеличкий відступ. Основний інгридієнт сандешу - панір - це молочний сир. Його рецепт - тут. Цього разу я не наважилась зробити його, тому використала звичаний молочний сир (творог) - можна домашній або магазинний. Але в майбутньому я обов’язково зроблю по оригінальному рецепті, адже думаю, що смак буде ще яскравіший і насиченіший :)
Вже робила в трьох варіаціях, цікаво і по різному смакували, проте  по фотографувати процес приготування вийшло лише в даній варіації, правда вийшло не дуже "фотогенічно" :)
Отже, рецепт "а-ля сандеш" :), хоча майже переконана, що такого ще ніхто не робив :)

Інгридієнти:
  • 2 - вірменських лаваші
  • 750 гр. - домашнього сиру (творогу)
  • 175 гр. - цукру
  • 60 гр. - кокосової стружки
  • 60 гр. - чорного шоколаду
  • 180-200 мл. - молока
  • ваніль

вівторок, 15 листопада 2011 р.

Сирний рулет із лавашу

Продовжую "гнути" в сторону лаваша, сьогодні це буде з сирррним нахилом :)

Отже, що нам потрібно:

Інгридієнти:
  • 2 - вірменських лаваші
  • 2 - болгарських перці чи ротунди
  • 100 гр. - голанського сиру
  • 100 гр. -бринзи
  • 250 гр. - домашнього сиру
  • 300 гр. - майонезу
  • 3-4 зубка - часнику
  • зелень (петрушка, кріп)
  • мелена паприка або червоний перець

понеділок, 14 листопада 2011 р.

Кролик тушкований в сметані

У вихідні, будучи в гостях у батьків, мені "видали" :) м’ясо кролика. Зазвичай я закидаю в морозилку зі словами "потім щось придумаю", але вийшов казус - морозилка забита фруктами, овочами, м’ясом ітд ітп - тому вирішено - придумувати треба вже :) 
Останнім часом мені довподоби прості та не вибадливі рецепти, тому сьогодні буде кролик тушкований в сметанковому соусі.

Інгридієнти:
  • 1/2 кролика
  • 1 - морква (велика)
  • 1 - цибуля (велика)
  • 200 гр. - сметани
  • 170-200 гр. - води
  • 3-4 зубка - часнику
  • 2-3 ст. ложки - олії
  • борошно (при потребі для густоти соусу)
  • спеції та приправи до м’яса
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...